Lehká a přitom intenzivní chuť bezinkového květu, která ti po každém doušku zpříjemní den!
Od začátku výroby tohoto sirupu až po konečné lahvování uplynou 2-3 dny. Je mu věnovaná speciální péče, neboť si to zaslouží. Květy se nechávají dlouho macerovat aby pustili požadovanou vůni a látky.
Vladimír pro tebe s láskou zpracoval mnoho bezu než vyrobil tento sirup! Na tebe tak zbylo ho akorát smíchat s vodou a užít si tu chuť. Troufneš si na to?
PS: vystačí skoro na 8 litrů.
Složení sirupu:
cukr, extrakt z bezového květu 40%, voda, kyselina citrónová
Baleno ve skleněné láhvi. Optimální ředění je 1:10. Skladujte v chladu a temnu.
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Nejprodávanější
23.01.2025
Caffe Musetti je pražírna z levého břehu řeky Pád, kdy její první začátky se mapují do roku 1934, kdy...
24.06.2024
Kde a jak vzniklo espresso ? Víte, kde se vypilo první espresso na světě ? Nebudeme Vás napínat –...
04.04.2024
Přichází symfonie svěžesti a moderna, která zaplavuje smysly
Nejoblíbenější kategorie